CAFETARIA FAMILY UITGEEST

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 1381 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Cafetaria Family Uitgeest. Meer weten? Ontdek meer

26 nov 2022 om 21:37 Lekker snel bezorg en heerlijk warm
26 nov 2022 om 20:04 De patat was koud! En de snacks ook.
22 nov 2022 om 8:45 Patatje stoofvlees. Lekker, snel en goed heet! Heerlijk!
20 nov 2022 om 19:37 De patat en frikandel waren koud. Ook de saus bij mijn zoon ontbrak. En we hebben meer dan 1.5 uur moeten wachten.
18 nov 2022 om 7:57 De raspatat was lauw en de bananenmilkshake was mierzoet en heel dun
13 nov 2022 om 13:34 Had van tevoren besteld en een bezorgtijd doorgegeven. Eten kwam op de afgesproken tijd en was lekker.
6 nov 2022 om 20:26 Slappe, niet doorbakken patat. Bah!
6 nov 2022 om 19:16 Bezorging was prima, eten helaas wel zo goed als koud en wij vinden de 4 persoonszak patat niet erg veel.
6 nov 2022 om 7:22 Dit keer was alles naar wens goed afgeleverd tevreden dank jullie wel geep it up good work !
31 okt 2022 om 18:47 Ik heb 2 uur op het eten moeten wachten. We konden ze niet bereiken. Waarschijnlijk lag de telefoon er naast.
30 okt 2022 om 20:27 Eten werd na 1 uur nog niet bezorgd. Telefoon werd niet opgenomen. Toen heen gereden en duurde nog 30 min. Bami was kale sliertjes met wat vlees en kruiden. De gehele bestelling en slechte levertijd was niet wat we gewend zijn van de family!
30 okt 2022 om 19:57 Ook bijna 2 uur moeten wachten, en telefonisch niet bereikbaar. En het eten was lauw. Zonde!