CAFETARIA FAMILY UITGEEST

CAFETARIA FAMILY UITGEEST Daar blijf je eten!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1310 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Cafetaria Family Uitgeest. Meer weten? Ontdek meer

17 mei 2022 om 20:48 Weer de patat half gaar, de hotdog had nauwelijks de oven gezien. Het broodje bij de gehaktbal was te hard gebakken. Meer aandacht aan de gerechten zou op zijn plaats zijn.
4 mei 2022 om 19:42 Broodje bij de gehaktbal was erg hard. Alsof het een week ergens had gelegen jammer. Verder blijft het patat warm en gaar leveren een probleem. Rest prima.
25 apr 2022 om 20:58 Goeie service en heerlijk gegeten. De bezorger heeft goed afgeleverd.
24 apr 2022 om 23:18 Eten prima,maar als je om 15 uur doorgeeft 17 uur aan de deur en het wordt 17:35 blijft vervelend
12 apr 2022 om 22:14 Vriendelijk en goed eten!
10 apr 2022 om 20:11 Bami maaltijd besteld, maar die kwam zonder kroepoek en ananas. Het stokje sate wat er bij zat was heel minimaal. Jammer, zijn we niet gewend van family. Het is eigenlijk altijd goed.
7 apr 2022 om 19:44 Het was nu wel goed patat aan de koude kant.
6 apr 2022 om 21:13 Het eten was lekker zoals altijd, het is alleen jammer dat er nagenoeg geen vlees meer te vinden is in de zogenaamde rundvleeskroket, het is 1 hap ragout.
3 apr 2022 om 22:39 Helaas was de bestelling weer lauw. Ik snap dat niet, we wonen vlakbij. Ik overweeg voortaan in Heemskerk te bestellen. Dat is altijd perfect!
3 apr 2022 om 21:16 Het eten is warm en altijd op tijd top
31 mrt 2022 om 20:12 Een snele bezorging ondanks de sneeuwstorm!
28 mrt 2022 om 23:36 Top personeel en goed eten